вівторок, 19 червня 2018 р.

Звіт роботи методичного об`єднання


Звіт обласного методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології ПТНЗ Чернівецької області за 2017-2018 н.р.

 


  1. Учасники методичного об’єднання працювали над темою «Розвиток творчого потенціалу особистості учня в процесі навчання».
  2. Викладачі у своїх звітах акцентували увагу на вдосконалення фахової та педагогічної майстерності, підвищення ІКТ компетентності, розробку та поповнення дидактичного матеріалу до уроків біології, хімії та екології, заходам до пам’ятних дат біологічного та хімічного календаря.
  3. Згідно плану були проведені три засідання методичного об’єднання.
  4. На засіданні № 1 були надані методичні рекомендації щодо викладання хімії, біології та екології у 2017-2018 н.рПід час другого засідання був проведений пристендовий урок на тему: «Віруси – неклітинна форма життя» (Чокан Л.М., ВПУ № 24 м.Заставна), виховний захід: «Віруси: малі винуватці великого лиха» (Скіпор І.М., ЧПЛАС), відкрите засідання гуртка: «Хімія та фізика за чайним столом» (Томарюк Г.Р., ВПХУ № 5).
  5. Під час третього засідання був показаний при стендовий урок: «Загальна характеристика металічних елементів» (Синчук І.В., ЧПЛАС), позаурочний захід  «За здоровий спосіб життя» (Морар Г.П., ЧПБЛ).
  6. Членами методичного об’єднання був проведений аналіз участі в олімпіадах з хімії, біології, екології.
  7. Учасники методичного об’єднання ділилися проблемами  та способами підготовки учнів до участі в ЗНО з хімії та біології.
  8. У своїй педагогічній практиці викладачі використовують різні шляхи активізації пізнавальної діяльності студентів: різноманітні форми, методи та засоби навчання, уміле застосування яких суттєво впливає на ефективність навчальної діяльності, стимулює активність і самостійність учнів.
  9. Роботу членів методичного об’єднання вважаю задовільною.

 

 

 

Голова методичного обєднання ПТНЗ ЧО                        Д.К.Данелюк

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обласне методичне засідання викладачів біології та екології, хімії

                 16 лютого 2024 р. відбулося он-лайн засідання методичного об’єднання викладачів викладачів хімії та біології ЗП(ПТ)О у Черн...